Pénztárcabarát megoldás

2019.06.20. 15:38

Belépő árkategóriában erősít az új Honor 8S

A kínai gyártó legújabb, duál simes újdonsága 5,71 hüvelykes kijelzővel és cseppalakú szenzorszigettel, valamint barátságos árcédulával ért hazánkba.

Forrás: Shutterstock

Méretes, szemkímélő kijelző

Az 5,71 hüvelykes, 19:9 FullView kijelző a cseppalakú szenzorszigetnek és a keskeny kávának köszönhetően az előlap 84,6%-át teszi ki. A készülék TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz az alacsony kékfény-kibocsátásnak köszönhetően hosszú használat során is kíméli a szemet.

Cseppalakú szenzor és kettős textúrájú készülékház

A csepp alakú FullView kijelző mindösszesen 3,5 mm-es szenzorszigetén helyezkedik el az előlapi kamera, s itt vannak a fény- és a közelségérzékelő szenzorok.

Az előlapi kamera az arcfelismerés során 1024 egyedi arcjellemzőt azonosít mindössze 1,5 másodperc alatt még gyenge fényviszonyok között is. Menőre vették a kivitelt a kettős textúrájú hátlappal.

13 MP-es széleslátószögű hátlapi és 5 MP-es előlapi kamera

A 13 MP-es f/1,8-as rekesznyílású hátlapi kamerával éjszakai fotók, a professzionális bokeh effektusoknak köszönhetően minőségi képek készíthetők. A szelfiket az 5 MP-es előlapi kamera intelligens szépítő funkciókkal kínálja.

EMUI 9.0 a legújabb Android 9-re szabva

A Honor 8S EMUI 9.0 operációs rendszere a legújabb Android 9 verzióra épül. A háttéralkalmazások kezeléséért felelős algoritmusok működését mesterséges intelligencia támogatja.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!