One UI 3.1 frissítés

2021.03.05. 18:15

A Galaxy S21 5G széria különleges funkcióit kapja több Samsung mobil

Az új rendszer további készülékekre is hoz olyan kamerafejlesztéseket és funkciókat, amelyek megkönnyítik a látványos fotók és videók rögzítését.

Forrás: Shutterstock

A Galaxy S20 sorozat (Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE) és a Note20 sorozat (Galaxy Note20, Note20 Ultra) készülékein, valamint a Galaxy Z Fold2 és Galaxy Z Flip eszközökön is elérhetővé válik a One UI 3.1 szoftverfrissítés. Az új lehetőségekkel a felhasználók még többet hozhatnak ki Galaxy okostelefonjukból.

Dinamikus fotók és videók az okos kamerafunkciókkal

A népszerű Okos felvétel funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók több állóképet és videóformátumot rögzítsenek egyetlen érintéssel.

A képek elkészítése után számos izgalmas lehetőséget érhető el az utómunkához. A Radír eszközzel a fotók még pontosabban javíthatók. Ezzel

az okos képszerkesztő megoldással ki lehet vágni nemkívánatos részleteket anélkül, hogy hosszas szerkesztésre lenne szükség.

Elég egy érintés a kérdéses területre és a rendszer automatikusan kijelöli és törli a zavaró tárgyakat.

A One UI 3.1 továbbfejlesztett érintéses autofókuszt és automatikus exponálást hoz, így a fotók fókuszálása és a fényerő beállítása minden eddiginél könnyebb lehet. A képernyő balra- vagy jobbrahúzásával a fényképek fényereje még az elkészítésük előtt beállítható.

Bemutatkozik az új Többmikrofonos Felvétel funkció, amelynek köszönhetően a Professzionális Videó módban lehetőség nyílik a hangok egyidejű rögzítésére a telefonnal és az olyan csatlakoztatott Bluetooth eszközökkel, mint például a Galaxy Buds Pro, a Buds Live, vagy a Buds+.

A Beállítások között elérhető a One UI 3.1 új Szemkímélő szűrő módja, amely

automatikusan állítja be a kibocsátott kékfény szintjét a napszaktól függően.

A Szemkímélő szűrő melegebb tónusai megkönnyítik az elalvást, a megfelelő beállítással pedig a készülék automatikusan változtatja a képernyő színeit a nap folyamán.

Az új rendszer megkönnyíti a megosztott adatok ellenőrzését. A fotók készítési helyének metaadatai könnyedén eltávolíthatók megosztás előtt, a Személyes megosztás segítségével pedig a felhasználók maguk dönthetik el, hogy mely személyek számára, milyen hosszú ideig legyen elérhető a megosztott tartalom.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!