Járvány

2021.05.09. 06:00

Hat hónapig kedvezményes tarifával segít a Telenor

Tarifától függően dupla adatkeretet vagy extra 100GB belföldi Hipernetet vehetnek igénybe.

Forrás: Shutterstock

Magyarországon egyre több, akár hónapok óta zárva tartó vállalkozásnak nyílik meg a lehetősége, hogy megkezdje a visszatérést a korábbi üzletmenet kialakításához. A Telenor új üzleti ügyfeleit 6 hónapon át kedvezményes tarifával segíti.

A vállalkozások működésének általában alapvető feltétele, hogy rendelkezzenek a megfelelő telekommunikációs feltételekkel, legyen az mobilhívás vagy mobilinternet. A Telenor

június 30-ig újraindulás-támogató kedvezményeket vezet be új üzleti ügyfelei számára.

Ennek értelmében a Telenor MyBusiness tarifacsalád legkisebb, M-es csomagjában 6 hónapon át megduplázza, azaz 5GB-ról 10GB-ra növeli a tarifában foglalt adatkeretet, míg az L-es és XL-es csomagokban 6 hónapon át havi 100GB belföldi mobilnet az ajándék.

Az újraindítási akció keretében az „autók okosórájának” is nevezett Drivey 4 új előfizetés esetén az első 6 hónapban 50% havidíjkedvezménnyel érhető el.

Az egyedileg vagy kisflottás járműparkokban alkalmazható flottakövető és jármű-menedzsment rendszer egy SIM kártyát tartalmaz, ami az eszköz online kapcsolata mellett a járműben Wi-fi hotspot létrehozására is alkalmas, amely havi 15 GB Hipernet-hozzáférést biztosít belföldön és az 1-es roaming díjzónában.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!