Digitália

2023.02.09. 06:00

Mostantól elrejtheti profilját a Tinderen a nem kedvelt személyek elől

Remek megoldás, de fizetni kell érte. Tinder-előfizetésre lesz szükség, ha anélkül szeretnénk böngészni a profilok között, hogy megjelennénk az ajánlásokban.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Teerawit Chankowet

A Tinder immáron lehetővé teszi a profilok közötti rejtett böngészést, de az inkognitóért fizetni kell. A Tinder hírszobájában közzétett bejegyzésben a társkereső alkalmazás olyan új inkognitómódot jelentett be, amellyel

a profilok között lapozhatunk anélkül, hogy megjelennénk az ajánlási hírfolyamban, hacsak nem „lájkoljuk” őket.

Jelenleg a Tinder algoritmusa megjeleníti a profilunkat a többi tagnak, akár jobbra, akár balra csúsztatunk rajtuk. Az inkognitómód viszont elrejti a profilunkat előlük, hacsak nem jeleztük érdeklődésünket.

Hátrány, hogy csak akkor férhetünk hozzá a hasznos funkcióhoz, ha fizetünk a Tinder Plusért, Goldért vagy a Platinumért.

Mert bárki ingyen elrejtheti profilját, de a funkció bekapcsolása az újdonság aktiválása nélkül azt eredményezi, hogy nem fogunk megjelenni senki számára az alkalmazásban, és nem is láthatunk másokat, ami gyakorlatilag ellehetetleníti az alkalmazás használatát.

 

De ha nem is fizetünk a Tinder-előfizetésért, a cég egy másik hasznos funkciót is bevezet, ingyen, mindenkinek: a hírfolyamban megjelenő profilok blokkolásának lehetőségét. Ez hasznos lehet, ha nem szeretnénk, hogy például egy volt vagy jelenlegi munkatársunk számára felbukkanjunk az alkalmazás használatával.

Ezenkívül a Tinder néhány további biztonsági funkciót is bevezet, beleértve a sértő üzenetek hosszú megnyomásával történő bejelentését. Ezenkívül több előre megjelölt kifejezést ad hozzá, amelyek kiváltják a „Biztos benne?” választ, mielőtt valaki káros vagy nem helyénvaló szavakat tartalmazó üzenetet küldene. És ott a „Zavar ez téged?”, amely az esetlegesen tiszteletlen üzenetek mellett jelenik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!