Új lítium-ion UPS

2022.07.24. 06:00

Biztonság a tartalék áramforrásra csatlakoztatott, kritikus környezeteknek

Az Eaton új lítium-ion akkumulátoros modellel bővíti az 9PX sorozat szünetmentes tápegységeinek (UPS) választékát.

Az Eaton vezető szerepet tölt be a tartalék áramellátási megoldások terén. Erre a tapasztalatára támaszkodva fejlesztette ki új szünetmentes tápegységét, amely hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít, és kisebb a helyigénye, mint a zárt biztonsági szelepes ólom-sav akkumulátorokat (VRLA) tartalmazó UPS–eké.

Így ideális megoldás az „edge” környezetek és a kisebb ipari alkalmazások számára az egészségügytől az oktatásig.

A lítium-ion akkumulátortechnológia az UPS-ek számára forradalmi újítást jelent az edge környezetekben, mivel hosszabb akkumulátor-élettartama lehetővé teszi a „set it and forget it” (állítsd be és felejtsd el) koncepció alkalmazását, amely kevés helyszíni támogatást igényel az IT munkatársaktól, az adatközpontok szakembereitől vagy a karbantartó személyzettől.

Az Eaton 9PX lítium-ionos UPS zökkenőmentes integrációt kínál a virtuálisgép-központú menedzsmenthez és a katasztrófaelhárításához leállások esetén. A várható élettartama nyolc-tíz év, lényegesen megbízhatóbb a VRLA-üzemű UPS-eknél, valamint kisebb a helyigénye is. Az UPS-t az Eaton Gigabit hálózati kártyájával (Network-M2) együtt is megvásárolhatják, amely biztonságos, hálózatba csatlakoztathatóságot és kompatibilitást biztosít az Eaton távfelügyeleti szolgáltatásával a valós idejű energiafelügyelet és -kezelés érdekében.

A 9PX lítium-ionos UPS már kapható az EMEA-országokban, így Magyarországon is.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!