Csak a neve baljóslatú

2019.09.26. 15:14

Omen játékeszközöket dobott be a HP

A minap befejeződött V4 Future Sports Fesztiválon a látogatókat ismert streamerekkel, a profik elleni PUBG meccsekkel és a legerősebb gépekkel várták.

Forrás: Shutterstock

A gaming mára globális jelenséggé vált: 2,3 milliárd ember játszik világszerte. Sokuk számára fontos a kitűnő játékélmény, amely már nem pusztán a játékhoz használt gépen múlik és egyre inkább kitolják saját határaikat is a gaming terén. A gamerek 38 százalékát a játék elsajátítása motiválja, míg 35 százalékuk a versenyre és a játékmenet fejlesztésére összpontosít.

A HP új gaming kijelzőket és kiegészítőket is bemutatott augusztusban, beleértve az e-sport kompatibilis Omen X 27 Display-t és az Omen Mindframe Prime Headsetet, amely a FrostCap technológiának köszönhetően passzív hűtőképességet tesz lehetővé. Az Omen Encoder Keyboard azoknak készült, akik csendesebb, ám gyors és zökkenőmentes működésre vágynak.

A Pavilion Gaming család a DIY-barát Pavilion Gaming Desktoppal, a Pavilion Gaming Keyboarddal, valamint a HP első AMD CPU-val szerelt gaming laptopjával, a Pavilion Gaming 15-tel mutatkozott be.

Iránymutatás a játékosoknak

A HP a hardveres megoldások mellett bemutatta a továbbfejlesztett Omen Command Centert, amely a Windows Store-on keresztül bármelyik Windows 10 PC-hez elérhető, új szintet jelent, egy sor nagy teljesítményű új funkciónak köszönhetően igazi gaming hubként funkcionál.

A V4 e-sport fesztivál a régió egyik legnagyobb gaming rendezvénye, amelyen profi versenyek, a legújabb játékok és -hardverek, valamint kiegészítők várják az érdeklődőket.

A látogatók a helyszínen is regisztrálhattak versenyekre, együtt játszhattak videósokkal és kipróbálhatják magukat különböző szimulátorokban is.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!