Csákvár

2015.11.10. 09:37

Hivatali biztonság és térkő

Csákvár – A közös polgármesteri hivatal környezete új „köntösbe” bújhatott. Térkövet s beléptető rendszert kapott.

S. Töttő Rita

Csákvár, Bodmér, Vértesboglár és Gánt közös polgármesteri hivatala a 21. századhoz méltó „köntöst" kapott az elmúlt hetekben. Több mint 5 millió forintot költöttek saját büdzséből – tehát nem pályázati összegből – a hivatal udvarának megújítására.

Ennek köszönhetően 873 négyzetméternyi területet térköveztek le, új kaput, sorompós beléptető rendszert, valamint az autóknak és az új mikrobuszoknak egy félig zárt féltetős beállót alakítottak ki.

Fotó: a szerző

A közeljövőben, azaz az idei esztendőben talán már nem lesz hasonló mértékű beruházás – árulta el Illés Szabolcs polgármester, ám ha egy éves távlatokban gondolkodunk – tette hozzá – akkor tervben van az Ady Endre utcai óvodaépület korszerűsítése, hőszigetelése, a tetőhéjazat s a nyílászárók cseréje, valamint   a részben felújított orvosi rendelő többi részének – a tetőhéjazat, a szigetelés, s a külső nyílászárók – cseréje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!