Vízosztást szervez az önkormányzat

Székesfehérvár - Szinte remeg a levegő a forróságtól, a harmadfokú hőségriasztásra tekintettel vízosztást szervez Fehérvár önkormányzata. A főbb kereszteződésekben és forgalmasabb útvonalakon kapnak vizet a járókelők és az autósok.

feol.hu

Augusztus 24-én szerdától  26-án péntekig vízosztást szervez az önkormányzat. Az intézkedést a város hőség- és UV-riadó terve alapján, a harmadfokú hőségriasztásra tekintettel végzi a Széphő Zrt. Naponta 10 és 14 óra között: a város három pontján osztanak majd vizet a lakosságnak. A Palotai úti MC’Donaldsnál, a Várkörút-Berényi út sarkán és a Teleki Blanka Gimnázium előtt kapnak  0,33 és 0,5 literes palackozott ásványvizet a járókelők és az autósok.

Nem ez az egyetlen intézkedés a kánikulára tekintettel: a városgondnokság a tűzoltósággal közösen locsolja a főbb útvonalakat, valamint a városi strand is tovább tart nyitva és kedvezményes belépővel látogatható.  

Dunaújvárosban egy 5 köbméter űrtartalmú lajtos kocsi szolgál ivóvízzel, a városőrök segítik a vízosztást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!