VIP-szoba a sebészeten

Dunaújváros - Ezentúl már a kórház sebészeti osztályán is van lehetőség kiemelt komfortú, azaz VIP-szobát igényelni.

Gallai Péter

Szerdán reggel ünnepélyes keretek között adták át a Szent Pantaleon Kórház sebészeti osztályának kiemelt komfortfokozatú kórtermét. A B-szárnyban található VIP-szobát Rombauer Edit főorvos a kollégák nevében, és a kivitelezést végző támogatók jelenlétében vette használatba . Az átalakítások költségeit a vállalkozókon felül a kórház, Az emberek egészségéért alapítványán keresztül is támogatták.

Az új kórteremben két ágy, két külön fürdőszoba található, emellett légkondícionálással is ellátták. A kiemelt szoba kényelmi szolgáltatásaihoz tartozik még ezen felül televízió, hűtőgép, mikrohullámú sütő, valamint internet-csatlakozási lehetőség is van.

Az intézmény szabályzatának megfelelően a VIP-kórterem igénybevétele költségtérítéses. Ez napi ötezer forint, de ha valaki ragaszkodik ahhoz, hogy csak egyedül legyen a szobában, akkor annak nyolcezer forintot kell majd fizetnie a központi pénztárba, amelyről számlát állítanak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!