Verekedés Bicskén - szemtanúkat keresnek

Bicske - Egy szórakozóhely előtt történt verekedés után szabadultak el az indulatok a városban: az összetűzésben egy férfi súlyosan megsérült, s eddig egy gyanúsítottat hallgatott ki a rendőrség.

S. Töttő Rita

- A szórakozóhelyen kezdődött a verekedés, ahonnan kiment a két csapat, hogy lejátszák az ügyet. Kint, egy szóváltás követően valakit megütött a fiam, ezért akart revansot venni a másik banda azon az éjszakán  - mondta el R. Péter édesanyja egy augusztus 22-én történt verekedéssel kapcsolatosan, amely Bicske egyik szórakozóhelye előtt ütött ki. R. Pétert ezután egy több fős banda lökte a földre, s verte, rugdosta addig, amíg kómába nem esett  mesélt az eseményekről a 29 éves fiatalember egyik barátja. Másnap este R. Péter barátai igyekeztek megbosszulni az előző este történteket, ekkor két könnyű sérült került ki a verekedésből.
- A nyomozás még javában tart, eddig egy gyanúsítottat hallgatott ki a bicskei rendőrség. Ő elismerte, hogy részt vett a 22-i  verésben - mondta R. Szabó Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság referense, aki hozzátette: szemtanúkat keresnek az ügyben, néhányat már ki is hallgattak, de az lenne a legfontosabb, hogy a jelenleg kórházban fekvő férfi is meghallgatható állapotba kerüljön. Erre azonban mostanában kicsi az esély. Édesanyja ugyanis azt mondta: épp most esett át egy műtéten, de még mindig semmi jele a javulásnak.
Heltai Zsolt, a kórházban fekvő férfi barátja azt mondta: saját fülével hallotta, ahogy mások is elismerték a verést, s ezt közölték is a bicskei rendőrséggel.   Múlt hét péntekre  csendes megemlékezést is szerveztek a  kapitányság elé, ahol majd százan vettek részt, gyújtottak gyertyát, hogy felhívják a rendőrség figyelmét az ügy fontosságára.  A rendőrség tehát továbbra is várja a szemtanúk jelentkezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!