Vegyünk tiszta levegőt!

FMH - Mindannyian felelősséggel tartozunk azokért a zöld szigetekért és parkokért, amelyeknek a tiszta a levegőt köszönhetjük. Az Energizer ezért elindította a „Vegyünk tiszta levegőt!” programot, hogy az ország három településének három parkja újjászülethessen.

feol.hu

A „Vegyünk tiszta levegőt!” program összefogásra buzdítja a városok és települések lakóit, hogy együttes erővel tegyenek településük egy régóta elhanyagolt zöldterületének megújításáért. A játék lehetőséget kínál arra, hogy egy-egy pusztuló zöld sziget az önkormányzatok anyagi forrásainak szűkülése ellenére megmeneküljön.
A program indulásáról levélben értesült az ország minden polgármestere. A települések vezetői segítséget kaptak ahhoz, hogy összefogják a helyieket, és a lakókkal együtt szálljanak versenybe az önkormányzati kereteket kiegészítő adományokért, amelyekből olyan területek is megújulhatnak, amelyek rendbe tételére egyébként nem jutna pénz.
A zöldterületek rendben tartása elengedhetetlen ahhoz, hogy a forgalmas utak környékén vagy a légszennyezéssel küzdő kisebb-nagyobb városokban is fellélegezhessünk. A városok és falvak zöld szigetei nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy polgárai minőségi életet élhessenek
 
A „Vegyünk tiszta levegőt!” programnak köszönhetően az ország 3 településének 3 parkja éled újjá. A verseny 3 kategóriában zajlik a több millió forint értékű adományokért: kistelepülés; közepes település; nagytelepülés/budapesti kerület.
 
A játékról bővebb tájékoztatás a www.vegyunklevegot.hu weboldalon olvasható, ahol a részletes játékszabályon kívül a verseny aktuális állása is folyamatosan nyomon követhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!