Útjavítások - korlátozások

FMH - Ma is lesznek forgalomkorlátozások, a 8-as főúton a székesfehérvári kivezető szakasz 11-es km-énél aszfaltozó gépek foglalnak el egy sávot.

feol.hu

Az M2-es autóúton a dunakeszi elágazás és a benzinkút között folytatják a burkolat felújítását. A 22-25-ös km között az aszfaltozó géplánc mellett csak egy sáv járható. A torlódás a 2-es főút felé elkerülhető, de a teherautók a súlykorlátozás miatt ezt az útvonalat nem választhatják.

Dunakeszin a 2-es főút 17-es km-énél átépítik a csomópontot, irányonként egy-egy szűk sávban halad a forgalom és a főváros felé a balra kanyarodást is megtiltották. Az M2-es autóútra tartóknak terelő utat jelöltek ki. Rétság és Borsosberény között az 56-os km-nél, valamint a honti elágazás és Parassapuszta között a 78-as km-nél útépítés miatt a fél útpályát lezárják, jelzőőrös vagy jelzőlámpás irányításra kell számítani.

A 3-as főúton, Aszódon a 43-as km közelében csomópontot építenek, várhatóan november közepéig útszűkületen kell áthajtani.

A 8-as főúton a székesfehérvári kivezető szakasz 11-es km-énél aszfaltozó gépek foglalnak el egy sávot, Molnaszecsőd közelében útszűkület mellett kátyúznak, Körmend nyugati határában, a 164-es km után közműépítés okoz félpályás lezárást.

 Forrás: kozut.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!