Ünnepi buszmenetrend a megyében

Fejér megye - December 24-én 16 órakor indulnak az utolsó fehérvári helyi járatok a belső végállomásokról. Az Alba Volán több távolsági járata nem közlekedik ekkor.

B. Kiss László

December 24-én, csütörtökön a szabadnapra, karácsony első és második napján a munkaszüneti napra érvényes rend szerint közlekednek az Alba Volán járatai. December 27-én,  vasárnap ugyancsak a munkaszüneti napok rendje az érvényes - tájékoztatta honlapunkat az Alba Volán. December 28. és 31. között a szabadnapi menetrend szerint  közlekednek a járatok. Ez utóbbi alól kivételt képeznek a fehérvári, a dunaújvárosi, a móri, a martonvásári és a baracskai helyi autóbuszjáratok, amelyek a két ünnep között a munkanapra meghirdetett  menetrend szerint közlekednek. December 24-én  Székesfehérváron a helyi járatú buszok a belső végállomásokról 16 órakor indulnak utoljára, a külső állomásokról a menetrend szerint közlekednek vissza. Csütörtökön egy sor helyközi és távolsági járatot nem közlekedtet az Alba Volán, így ezekről indulás előtt célszerű a társaságnál érdeklődni. December 31-én az Alba Volán fehérvári helyi járatai  a belső végállomásokról 19 órakor indulnak utoljára, és a menetrend szerint közlekednek vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!