Újra Fehérvár Szépe

Székesfehérvár - Kilencedik alkalommal keressük a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője cím méltó viselőjét, jelentkezni június 19-ig lehet.

Házi Péter

A Fehérvár Szépe és a Fejér Megyei Hírlap Királynője címet hosszú éveken át  két legszebb hölgy kapta, tavaly előtt azonban megtartották az első címegyesítő szépségversenyt, amelyet Balázs Szabina nyert, jelenleg pedig a mindig mosolygós Pálinkás Dorina viselheti a koronát.


- Idén  a közel egy évtizedes hagyományokhoz hűen  várjuk a 16. életévüket betöltött hölgyek jelentkezését: június 19-ig a  fehérvári Novotel Hotel recepcióján elhelyezett gyűjtőládába dobhatják be önéletrajzaikat, fotóikat a lányok, az elődőntőt várhatóan június 23-án tartjuk -  jelentette be hétfőn Óber László, a Fehérvár Szépe cím tulajdonosa, a verseny főszervezője.
A  Fejér Megyei Hírlap  hosszú évek óta támogatja a szépségversenyt, s mint Elekes András főszerkesztő a sajtótájékoztatón fogalmazott, érdemes névadóként is részt venni mindebben, hiszen mára valóban nagy ismertségnek, elismertségnek örvend a rendezvény. Ezt  az is mutatja, hogy a megyehatáron túlról is érkeztek szép számmal jelentkezők a tavalyi válogatóra, s a remények szerint idén is nagyon sokan neveznek  majd a versenyre.
A jövő évi, tizedik, jubileumi szépségversenyre meglepetéssel készülnek a szervezők, ám addig érdemes inkább a mostani megmérettetésre koncentrálni: a döntőbe jutó hölgyekre augusztus első felétől kemény munka vár, háromhetes felkészítésen vesznek majd részt, és egyéb csapatépítő programok - például falmászás - vár rájuk, hogy aztán az augusztus végi-szeptember eleji döntőn mindegyikőjük a legjobb formáját tudja majd hozni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!