Új honlap és más újítások a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnél

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség márciusi vezetőség választó küldöttgyűlésén Petrás Gábort választották főtitkárnak a városi egyesületek vezető képviselői.

Gróf András

A megválasztását követően nagy lendülettel vágott a munkába a fiatal sportvezető, akit az elmúlt időszakban elvégzett munkáról kérdeztünk.

- Szerencsére a  szövetség különböző bizottságaiban személyi változásokra nem volt szükség, hiszen a kollégák remekül látják el a feladataikat, így az arculati elemek frissítésére, valamint a honlap megújulására fordíthattunk több időt. Új címer készült a szövetség számára, ami természetesen már megjelenik a fejléces levélpapírunkon is. A formailag és tartalmilag is korszerű hivatalos DLSZ honlapot, a www.dlsz.hu-t hétfőn élesítjük. Ez a honlap fontos információforrás a városi kispályás csapatok számára, hiszen az előző web oldalnak is napi hatszáz látogatója volt. Letölthetők lesznek a bajnoki versenykiírások, formanyomtatványok, értesítők. Az eddigi nyitott fórumok helyett csak regisztrált felhasználók mondhatnak véleményt a különböző témákban. Természetesen a legfontosabb a városi kispályás bajnokságban szereplő együttesek tájékoztatása, de a városi és környékbeli nagypályás csapatokról is lesznek információk. Fontos lépés volt még a nyáron, hogy új igazolást készítettünk a városi bajnokság hat csoportjában szereplő játékosok számára. Az összesítésnél kiderült, közel ezeregyszáz játékos lép pályára hétről-hétre kispályán. Emellett napi kapcsolatban vagyunk a csapatok képviselőivel is, hiszen kedden, szerdán és csütörtökön is szövetségi napot tartunk, ahol megoldjuk a problémákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!