Új beállósok a Fehérép Alcoánál

Székesfehérvár - Mint ismert, a bajnoki szezon befejezését követően több játékos is eltávozott a Fehérép Alcoa FKC NB I-es női kézilabdacsapatától. A klub vezetői még időben elkezdték a pótlásukat, így a fehérváriak első igazolása a magyar válogatott kapusa, Pastrovics Melinda volt.

Matók János

Ám ezzel még nem ért véget a játékoskeret megerősítése, hiszen például az FKC Sonata Vijunaite és Verica Nikolics távozása után beállósok nélkül maradtak.
Hétfőn kiderült, hogy sikerült a pótlásuk. Így a fehérvári klub 3 évre szerződtette a BL-döntőben is pályára lépő 19 éves Horváth Bernadettet, az augusztusi világbajnokságra készülő junior válogatott oszlopos tagját. Horváth győri nevelésű, és Fehérvárra való igazolásában nagy szerepe volt a Győr utánpótlás szakágvezetőjének, Róth Kálmánnak. A másik beállós a Gánton élő 23 éves Rádl Tímea, aki egykor Csákváron ismerkedett meg a sportág alapjaival Szalma János tanítványaként. Tímeával együtt, Kovács Angélával, Tilinger Tamarával, Trimmel Brigittával és Kapási Annával  így már öt Szalma felfedezett játszik az FKC-ban. Rádl később a Dunaferr NK játékosa lett, majd a legutóbbi három szezonban a spanyol Gijón csapatában játszott. Tímea 2 évre írt alá a Fehéréphez. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!