Tragédia a kórházban - vizsgálat az elhunyt kismama ügyében

Székesfehérvár - Szülés közben meghalt egy kismama a Szent György kórházban - az egyik hírportálon olvasható hírt a kórház főigazgatója megerősítette.

Hajnal Csilla

Az eset még november elején történt, a belső vizsgálat azonnal megkezdődött  - közölte Csernavölgyi István, aki elmondta: az eddig rendelkezésre álló tények alapján nincsenek arra utaló jelek, hogy a szülést vezető orvos vagy az esetnél jelenlévő dolgozók bármelyike hibát vétett volna. A főigazgató ennél többet a vizsgálat lezárultáig nem kívánt az esettel kapcsolatban közölni. Hangsúlyozta viszont, hogy mind az intézmény dolgozóit, mind a vezetőséget mélyen megrázta a tragédia.

Az MTI információi szerint egy 28 éves hantosi kismama az áldozat, a székesfehérvári rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében folytatja a vizsgálatot - tájékoztatott Németh-Kész Mónika megyei  rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!