Tovább keresik a Velencei-tavon eltűnt fiút!

FMH - Már eltűntként kezeli a Gárdonyi Rendőrkapitányság azt a fiatalembert, aki múlt héten szombaton ment be a Velencei-tóba szörfözni, de a vihar után nem találták sehol. A rendőrség körözést adott ki vele szemben. Fényképe alapján kéri a rendőrség a lakosság segítségét!

feol.hu

A 24 éves budapesti Salát Máté július 18-án 17 óra körüli időben a gárdonyi Sport Beachen szörfözés közben, a Velencei tavon éppen átvonuló vihar közben tűnt el ismeretlen módon.

Az eltűnéskor viselt utolsó ismert ruházata világoszöld színű, combközépig érő rövidnadrág, fekete szörfcipő, napszemüveg fekete gumipánttal, valamint úgynevezett "trapéz" a szörfhasználatához.

Az általa használt szörfdeszkát és vitorlát, egy ismeretlen személy a vízből kihozta és a partra tette.

Személyleírása:

185 cm magas, vékony, izmos testalkatú. Haja barna, rövidre vágott, bajuszt, szakállt nem visel. Szeme barna, szemöldöke sűrű, arca hosszúkás. Jobb könyökén kb. 3 cm-es kör alakú heg található.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik az adott időben a gárdonyi Sport Beachen látták Salát Mátét, tudomással bírnak a szörf-felszerelés partra helyezéséről, vagy olyan adatról, amely megtalálásához segítséget nyújthat.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság telefonszáma: 22/355-003. Bejelentés tehető továbbá a 107-es segélyhívón is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!