Tápai Szabina sokat tanult, a visszatérést sem zárja ki

FMH - A székesfehérvári Alcoa FKC női kézilabdacsapat egykori játékosa, a jelenleg francia csapatnál játszó Tápai Szabina interneten válaszolt a sportbarátok kérdéseire.

feol.hu

„Ha Tápai Szabina egyszer újból magyar klubban fog játszani, a szurkolókat sok új dologgal fogja megörvendeztetni” – mesélt a Franciaországban légióskodó játékos a handball.hu olvasóinak a vele készült chat-es interjú keretében.
 
Tápai Szabina a többi között elmondta: "A Dániában töltött egy év alatt nagyon sokat tanultam a kézilabdáról, az életről és önmagamról. Rengeteg kitartás és akaraterő kell ahhoz, hogy valaki egy idegen közegben, a családjától, szeretteitől távol is megállja a helyét. Megtanultam egy új játékrendszerben játszani, rengeteg új embert ismerhettem meg, egy teljesen új gondolkodásmódot. Azt hiszem, valamelyest sikerült elsajátítanom a dán nyelvet is. Nem adnak el a piacon, az biztos!"

A kézilabdázó vallomását részletesen ide kattintva olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!