Támogatás a MÁV Előre egyesületnek

Székesfehérvár - Támogatói szerződést írt alá a MÁV Előre SC-vel a Prolan Zrt., ami nagyon nagy segítséget jelent a klubnak.

Matók János

Ahogy azt Dévényi Tibor, a MÁV Előre SC elnöke korábban többször is hangoztatta: - A kis vasutas munkás sportegyesület, ha szerény körülmények között is dolgozik, mindent megtesz az életben maradásra.
Ez történt  ma is, de immár eredményes - pozitív - kicsengéssel, s ha minden a terveknek megfelelően alakul, akkor egy időre elvonulnak a sötét fellegek a klub fölül. Mert Dévényi Tibor  a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója, Szarvas Ferenc jelenlétében a Prolan Irányítástechnikai Zrt. elnök-vezérigazgatójával,   Sörös Ferenccel aláírta azt a szerződést, amelynek értelmében a  Zrt. 2012. december 31-ig támogatja a klub labdarúgó utánpótlásnevelő munkáját, valamint a MÁV Előre SC kezelésében lévő sporttelep fenntartási és üzemeltetési munkáit is részlegesen segíti.
Egyértelműen jó hír, amely biztató a patinás klub közeljövőjét illetően. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!