Sukorói kaszinóügy: a szakma sem támogatja!

FMH - A Sukoró mellé tervezett projekt szakmai szempontok alapján nem támogatható a Magyar Szerencsejáték Szövetség álláspontja szerint.

Tihanyi Tamás

A szervezet elnöke, Schreiber István  honlapunk kérdésére elmondta: lehet megfelelőbb helyet találni hazánkban  nemzetközi igényeket kiszolgáló, nagyobb méretű szórakoztató komplexum létrehozására, olyanra, amely a kaszinókhoz kapcsolódóan fellendülést hozhatna a vendéglátásban és a szórakoztatóiparban, de nem sértene környezetvédelmi szempontokat.  Ám ez a projekt a hazai vállalkozók bevonásával, a magyar állam tulajdonában lévő Szerencsejáték Zrt. -vel is megvalósítható volna, hiszen ez biztosítaná, hogy a játékokból, és az azokhoz kapcsolódó, egyéb bevételekből származó összegek a magyar költségvetést gyarapítsák. A külföldi befektetőnek nyilván nem az az érdeke, hogy nálunk hagyja  a hasznot - tette hozzá Schreiber István, aki szerint először azt kellene eldönteni felelős helyen, hogy valóban szükség van-e egy ilyen léptékű beruházásra?

További cikkek, vélemények a témában ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!