Segítség hiteleseknek, civilektől

Székesfehérvár - Irodát nyitott a banki hitelkárosultak egyesülete a Civil Szolgáltató Központban. A Balatoni úton lévő "Ü"gy-s Irodában más ügyekben is segítenek.

Klecska Ernő

Október 10-én megnyitott a Civil Szervezetek Regionális Szövetség Székesfehérvár, Balatoni u. 8. szám alatti Civil Műhely Központban az "Ügy"-s Iroda. Az iroda három területen várja ügyfeleit. A szolgáltatói részen a fénymásolás, faxolás, laminálás, nyomtatás, internetezés várja a vendégeket.   Az Ügy-s Irodában minden olyan hivatalos üggyel várjuk ügyfeleinket akik nem értik, mit szeretne tőlük a hivatal: a  NAV, a bíróság, a földhivatal, az illetékhivatal. Segítünk megérteni és megválaszolni a hivatalos leveleket - ha szükséges segítünk az ügy elintézésében. Képviseljük az ügyfelek érdekeit. Az irodában fogadjuk a banki hitelkárosultak ügyfeleit is. Itt kimondottan a banki ügyintézésben problémássá vált hitelek ügyintézésében állunk a rendelkezésükre. Ide tartozik a Dunaújváros, Siófok, Veszprém, Tatabánya régió - tájékoztatott Törteli Zoltán, a  CISZ irodavezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!