Rézgyűrűvel fizetett a benzinért a BMW-s

FMH - Jó tett helyébe mit várhatunk? 10 liter benzinért például egy aranygyűrűt, igaz nekünk kell még fizetni érte tízezret. És később kiderül, hogy az ékszer ráadásul rézből van...

feol.hu

Pákozd külterületéről érkezett bejelentés, a rendőrségre tegnap délután, hogy egy BMW-ből arany ékszert árulnak. A helyszínre érkezett járőr a bejelentésben szereplő sötétkék, litván rendszámmal ellátott BMW előtt egy parkoló Peugeot talált.
A Peugeot sofőrje elmondta, hogy fehérvár felé haladt, amikor az autó mellett egy integető férfi leállította. A férfi elmondta, hogy kifogyott az üzemanyag az autójukból. A Peugeot vezetője visszament a közeli nyaralójába, és egy tíz literes kannában  üzemanyagot hozott, amelyért a férfi egy arany pecsétgyűrűt ajánlott fel hálából. Ám a gyűrű értéke több volt, mint a benzin értéke, ezért a BMW-s kérte, hogy adjon még tízezer forintot a benzin mellé a jótékony autós. A sofőrnél csak nyolcezer forint volt, de ráállt az üzletre. Már az üzemanyagot töltötték be a tankba, amikor a járőrök odaértek. Kiderült, hogy a felkínált gyűrű nem arany, hanem réz. A BMW két román utasát előállították. Kihallgatásuk során mindent tagadtak: sem pénzt nem kértek, sem azt nem állították, hogy a gyűrű aranyból lenne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!