Reggeli üldözés Fehérváron: kirabolta a kasszát, de elfogták

Nem sokkal a bűncselekmény után elfogták Székesfehérváron azt a férfit, aki egy ABC-áruház kasszájából markolt ki csaknem nyolcvanezer forintot - közölte pénteken a rendőrség az MTI-vel. A 33 éves győri férfi ellen korábban érvényes elfogatóparancsot adtak ki.

MTI

 A Berényi úti élelmiszer-áruházból csütörtökön kértek segítséget az alkalmazottak, akik észrevették, hogy egy férfi odament a
kasszához, a benne lévő kulccsal kinyitotta a fiókot, és kimarkolta belőle a bankjegyeket. Amikor rászóltak, futásnak eredt. Néhány alkalmazott üldözőbe vette, de már csak azt látták, hogy eldobálja a bankjegyeket, és eltűnik. A megadott személyleírás alapján két körzeti megbízott a Berényi út egyik parkolójában találta meg a férfit, aki bevallotta, hogy ő járt az üzletben. Az áruház alkalmazottai is felismerték - mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
 Hozzátette: a 33 éves győri férfiről előállítását követően derült ki, hogy Győr-Moson-Sopron megyében elfogató parancsot adott ki ellene a bíróság, mivel nem kezdte meg a korábban jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését. A férfit kihallgatása után így azonnal a börtönbe vitték. A lopás miatt büntetőeljárás indult ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!