Ragaszkodó férfi - zaklatta volt élettársát

FMH - Hiába vitték be a rendőrök egy férfit a kapitányságra, az visszament volt élettársa házához, és agresszívan viselkedett a nővel szemben.

feol.hu

Kétszer is intézkedtek csütörtök este a rendőrök egy 33 éves csóri férfival szemben, aki este 10 órakor ittas állapotban jelent meg volt élettársánál Úrhidán, annak házában összetört egy poharat, illetve lefeküdt a teraszra, és onnan nem akart távozni. A rendőri intézkedés során sem volt együttműködő, adatait nem volt hajlandó bemondani a járőröknek, így azok egyeztetése végett előállították a kapitányságra. Szabadítása után azonban éjszaka 01.00 órakor ismét megjelent a volt élettársánál, és ott a berendezési tárgyakat megrongálta, valamint tettleg bántalmazta a hölgyet is. A férfit így ismét előállították a kapitányságra, ahol büntetőeljárás indult vele szemben - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Németh-Kész Mónika.
 
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!