Prostituáltaktól követelt pénzt a kitartott férfi!

Két nőt fenyegetett meg egy férfi azért, hogy neki a keresetük felét átadják. Mint kiderült, a nők prostitúcióból éltek, korábbi futtatójuk követelt tőlük 2 milló forintot. A fehérvári rendőrök elfogták a 44 éves eleki férfi, akit kitartottsággal gyanúsítanak.

feol.hu

Hétfőn délután érkezett a jelzés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy a fehérvári Koch László utca egyik házában két nőre rá akarja törni a lakásajtót egy férfi.
A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, de időközben a férfi - hallva a szirénák hangját - angolosan távozott a lépcsőházból. Kiderült, hogy egy BMW-vel menekül, a járőrök a Rákóczi úton ellenőrizték, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

A két nő elismerte, prostitúcióból élnek, és korábban a férfinek dolgoztak. M.J. volt az, aki a két 21 éves fehérvári nőnek lakást bérelt, és hirdetéseket adott fel, hogy a prostituáltaknak kuncsaftokat szerezzen. Nyáron azonban a férfi eltűnt, így a továbbiakban a hölgyek már nem neki dolgoztak - legalábbis ők  úgy gondolták. Új lakásba költöztek, aminek fenntartását már saját maguk finanszírozták.

Hétfőn azonban a férfi megkereste őket, és a nyár óta megkeresett pénzük felét követelte tőlük, ami többmilliós tételt tett ki, tekintettel arra, hogy a két nő korábban heti rendszerességgel több, mint százezer forintot adott át neki. A férfi a szerinte neki járó kétmillió forintot fenyegetésekkel nyomatékosítva követelte.

A büntetett előéletű 44 éves M.J.-t a nyomozók kitartottság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!