Perverz zaklató: a kolléganők lábát akarta nyalogatni, és kislányt is molesztált!

FMH - A női lábak rabja az a férfi, aki telefonon hívogatta szexuális ajánlatokkal volt kolléganőit, sőt, kiderült, hogy egy kislányt is molesztált.

MTI

Négy rendbeli zaklatás, valamint szemérem elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás egy 42 éves dunaújvárosi férfivel szemben, akiről a nyomozás során kiderült, hogy már 2008. óta folyamatosan zaklatta négy korábbi kolleganőjét. Rendszeresen hívogatta őket a munkahelyükön, hogy szexuális vágyait kielégítse. Mivel a női lábak vonzzák, minden telefonhíváskor arról beszélt, hogy a nők lábait simogatná, nyalogatná.
 A dunaújvárosi nyomozóknak a telefonhívások alapján sikerült beazonosítani az elkövetőt. A férfit zaklatás vétség elkövetésével gyanúsították meg, kihallgatása során beismerő vallomást tett.
Mint a nyomozás során kiderült, a férfi még 2008. májusában egy tíz év körüli kislány sérelmére is követett el szexuális jellegű bűncselekményt. Az utcán szólította le a dunaújvárosi kislányt azzal, hogy fényképeket szeretne róla készíteni, majd a Római körút mellett található völgybe mentek, ahol molesztálni kezdte.      
A férfit a rendőrök így szemérem elleni erőszak bűntett elkövetésével is meggyanúsították. Ez üggyel kapcsolatban is beismerő vallomást tett.
A 42 éves dunaújvárosi férfi jelenleg bűnügyi őrizetben van. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatására az ügyészségen - közölte Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő.
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!