Perelnek Kordáék! Elegük lett a lejárató bulvár cikkekből

FMH - Korda György és Balázs Klári jogi képviselőjük tanácsára beperelte azt a bulvárlapot, amely cikksorozatban foglalkozott a házaspár Velencei-tó melletti ingatlanával.

Kovalcsik Katalin


Balázs Klári és Korda György nem tudják nyugodtan élvezni a  parti ház adta nyugalmat, perelnek a lejárató cikkek miatt
Fotó: FMH-archív

- Nem hagyhatjuk szó nékül a lejárató cikksorozatot, amely a lapban megjelent  - mondta lapunknak Korda György.  - A Velencei-tó melletti otthonunkkal kapcsolatban közlésre adott cikkek rontották a hitelünket, a jó hírünket. Az emberek, az olvasók  elhitték, amiket folyamatosan megjelentettek rólunk. Emiatt elmaradt a Sportcsarnokba tervezett jubileumi, 50. éves koncertem. 
 - A Fővárosi Bíróságtól a tárgyalás kitűzését várjuk -  mondta Futó Barnabás, a Korda házaspár jogi  képviselője.  - A dehonesztáló cikksorozat rontotta a hitelüket. Arról írt a lap, hogy a tópartot lezárták, lekerítették, holott  már ilyen  állapotában jutott hozzá az ingatlanhoz a művészházaspár, valamint  a melletük lévő ingatlan is hasonló. Szabályos szerződésük van a vásárlásról,  a használatbavételi engedély is a törvény szerint készült. A jó hírnév megrontása miatt vagyoni és nem vagyoni kártérítésért fordultunk a bírósághoz.
- Nem hagyhatjuk a becsületünket, másként nem tudjuk megvédeni magunkat - közölte Korda György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!