Pénzért adta volna vissza az iratokat a rabló

Pénzért akarta visszaadni a megkárosítottnak a dunaújvárosi uszoda egyik öltözőszekrényéből ellopott iratokat egy 20 éves seregélyesi férfi; elfogták, és megtalálták nála az okmányokat.

feol.hu

Egy pusztaszabolcsi férfi négyezer forint körüli készpénzét és az iratait tartalmazó tárcát szerdán lopták el az uszoda egyik öltözőszekrényéből - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Másnap reggel telefonon kereste a károsultat egy férfi, s közölte, 15 ezer forint ellenében hajlandó átadni az "eltűnt" okmányokat. Az ajánlatról a meglopott ember értesítette a rendőröket - tette hozzá R. Szabó Ágnes.
A tolvajt akkor fogták el, amikor az általa megnevezett helyszínen éppen megpróbálta felvenni a kapcsolatot a károsulttal. Ruhájából előkerültek az ellopott okmányok. Kiderült, hogy a szekrényt hamis kulccsal nyitotta ki, a tárcában talált pénzt elköltötte, továbbá a karóráját ugyancsak uszodai lopással szerezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!