Pénteken itthon játszik a bajnok: 18 órától Vidi-ZTE

Székesfehérvár - Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának a nyitányán, a Videoton FC pénteken, 18 órakor a tabellán utolsó helyezett Zalagerszegi TE csapatát fogadja Sóstón.

Matók János

A papírforma, no meg a Vidi iránti fanatizmus azt mondatja  az emberrel, hogy péntek este a bajnok magabiztos győzelmére számíthatunk, a tabellán tökutolsó Zalaegerszeg ellen. De mégsem ilyen egyszerű a képlet, hiszen tudott dolog: egy újfajta építkezés elején jár a Videoton FC, amely számtalan bökkenővel  jár - lásd Kőműves Kelemen esetét magas Déva várával... -, járhat. Ezért is igényel türelmet Paulo Sousa munkája, hiszen ebben a hosszú időt igénylő építkezésben   meg kell találnia a megfelelő elemeket, pardon, alanyokat, akik biztos alapot nyújtanak majd a későbbi sikerekben.


A találkozóra ezúttal is ingyenes szurkolói buszokkal utazhatnak a szurkolók.  A két busz 17.15-kor indul a Sóstói Stadion irányába, a mérkőzés után 20 órakor pedig vissza.  A buszok az alábbi útvonalakon közlekednek: 1. Köfém ltp- Zombori út-Budai út (Titeli) -Budai út, Fiskális út-Kisteleki u.-Király sor, Géza u. Széna tér-Fehérvár Áruház-Várkörút-Széchenyi u. - Sóstói Stadion és vissza.
 2. Sajó u.-Sajó u. 102. -Rába-Bébic u.-Rába-Pityer u.Száva u.- SZKG-Hosszútemető-Gellért u.-Piac tér- Széchenyi u.- Sóstói Stadion és vissza. Egy másik variáció: érkezzenek kerékpárral a mérkőzésre, erre biztatnak mindenkit a Vadásztölténygyári Vasas ISE sportolói.
A stadionban őrzött kerékpártároló várja a bringásokat, ami a főtribün bejáratánál lesz felállítva.  Indulás 16.30-kor a Ligetsori  Vörösmarty Általános Iskolától,  pihenő és  csatlakozási lehetőség 17 órakor a Piac téri Petőfi szobornál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!