Óriási fazonok a megye északi pereméről a Csillag születikben

Alcsút, Etyek - Két Fejér megyei fellépő is nagyot alakított a Csillag születik vetélkedőjén. Egyikük, Mészáros János Elek be is jutott a legjobb tizenkettőbe, a rappelő történelemtanárt azonban fájó szívvel, de elengedte a zsűri.

S. Töttő Rita

Óriási fazon! - sokan csak így emlegetik azt a 32 éves, konszolidált külsejű fiatal pedagógust, aki nem csak a katedra mögül, de a színpadon, mikrofonnal is képes a fiatalokhoz úgy szólni, hogy azok odafigyeljenek rá. Nagy Lajos a Csillag születik vetélkedőjén tűnt fel a tévében, és szövegelésével ámulatba ejtette a közönséget és a zsűrit is. A szigorú „tanárbácsis” külső mögött ugyanis nem sejtettek ekkora rappelő tehetséget, de már az első percekben kiderült: a tanár úrnak van helye a színpadon. Később kiderült, Lajos Etyeken él, és egy közeli kis településen, Herceghalmon tanít angolt és történelmet. A kollégái biztatására indult a tehetségkutatón, diákjai pedig mostanra roppant büszkék lettek a vagány tanárra, aki egyébként sokszor még a tananyagot is rappelve adja át tanítványainak. Bár valószínű, hogy a leckét nem kéri rímekbe szedve, de az biztos, hogy a tudást megköveteli a fiataloktól. Közben pedig hobbiból szövegel, például arról, mit csinál, amikor beér a munkahelyre: „Beérek a munkahelyre/ és benyomom a gépem/ szépen feláll a rendszer/elkezdeni dolgozni?/ Azt nem kell!/ Helyette irány a közösségi oldal/ megosztotta új haját a haverom, a Tolvaj/ oszd meg, oszd meg, küld tovább ”

A tanár úr azonban most nem jutott be a legjobb tizenkettőbe, pedig nagyon odatette magát a színpadon. Ennek ellenére egy ország ismerte meg, s ma már mindenki tudja: így is lehet tanítani

Nem messze a rappelő történelemtanártól, Alcsútdobozon él Mészáros János Elek, aki komolyabb műfajban aratott nagy sikert a műsorban. Róla, a hobbi operaénekesről már olvashattak honlapunkon is, ráadásul rendszeres fellépője a környékbeli rendezvényeknek. Mindenhol áhítattal hallgatják a munkája szerint agrármérnök férfit, aki ma már biztosan tudja: több van benne az amatőr énekesi tehetségnél, ugyanis nagy operapárbajban győzte le versenytársát, aki profi szinten űzi ezt az elfoglaltságot. János a sok ezer jelentkező közül bejutott a legjobb tizenkettőbe.

A fehérvári Just Dance tánccsoport szintén szerepelt a tehetségkutatón, róluk ide kattintva olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!