Olimpiai bajnok pólós vendégek

Székesfehérvár - A Fehérvár Póló SE augusztus 17-én, 18 órától sajtótájékoztatóval egybekötött nyilvános edzést tart, amelynek vendége: Kósz Zoltán és Varga I. Zsolt olimpiai bajnok.

Matók János

Két, klasszis olimpiai bajnok vízilabdázó: Kósz Zoltán és Varga I. Zsolt  látogat el szerdán a Csitáry megyeszékhelyre,  hogy eleget tegyen a Fehérvár Póló SE meghívásának. A két klasszis  18 órakor előbb egy sajtótájékoztatón vesz részt a Strand Sörözőben,   majd a  fehérvári klub vezetői beszámolnak a legutóbbi hónapok történéseiről.
  A tájékoztatót követően, 18.30-tól az illusztris vendégek a fehérvári  pólósoknak bemutató edzést tartanak a strand medencéjében.  Az érdeklődő nézők közül öt szerencsés kiválasztott megtapasztalhatja: nehéz  avagy  könnyű-e öt méterről betalálni az ötkarikás bajnok hálóőr, Kósz Zoltán  kapujába, amíg  Varga I. Zsolt  nyílt tréninget vezényel a sportág iránt  érdeklődőknek.   A két legendás pólóssal a kilátogatók az edzést követően kötetlenül  beszélgethetnek, közös fotókat készíthetnek, aláírást kérhetnek.  A Fehérvár Póló SE-hez kapcsolódó hír: a klub fiataljai gőzerővel  készülnek az őszi idényre. A nyár végén, augusztus 29-étől szeptember  2-áig ötnapos zadari vendégszereplés színesíti a kemény alapozást. A  csapat vezetőedzője továbbra is Péter Imre, akinek a munkáját az egykori  fehérvári játékos, Pataki Máté segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!