Október 15-től lehet jelentkezni a keresztféléves képzésekre

Október 15-től lehet jelentkezni a felsőoktatási keresztféléves képzésekre, ezzel egy időben jelenik meg a Felsőoktatási felvételi tájékoztató - a 2009. februárban induló képzések című kiadvány, amely segít eligazodni az érdeklődőknek - tette közzé honlapján az Országos Felsőoktatási Információs Központ.

feol.hu

A jelentkezési határidő - a korábbiakhoz hasonlóan - november 15-e.
A keresztféléves képzésre azok jelentkezhetnek, akik februárban szeretnék elkezdeni tanulmányaikat. Fontos tudnivaló, hogy a februárban induló képzésekre papír alapon és elektronikusan is lehet jelentkezni. Tavaly a korábbi felvételi időszakokhoz képest többszörösére, 58 százalékra emelkedett az e-felvételit választók aránya.
A szakemberek az elektronikus jelentkezés nagy előnyének tartják, hogy a rendszer automatikusan kiszűri azokat a hibákat, amelyek a kitöltés közben adódhatnak.
A keresztféléves képzés ponthatárait január 15-én hirdetik ki. További információkat a www.felvi.hu címen találhatnak az érdeklődők.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!