Nem csak egy tánc volt - fehérvári csoport a Csillag születikben

Friss, dinamikus koreográfia, lelkes, mosolygós, elkötelezett, technikás táncosok - ez a Just Dance együttes titka. Legutóbb a Csillag születik tehetségkutató zsűrijét és közönségét vették le a lábukról a harmadik válogatón.

feol.hu

Korábban többször írtunk már a székesfehérvári Just Dance tánccsoportról, amely most azzal hívta föl magára a figyelmet, hogy indult a Csillag születik tehetségkutatón, és bejutott a középdöntőbe. A fiatal, különböző műhelyekből érkezett táncosok dinamikus, az 1920-30-as évekre jellemző, főleg szving koreográfiákkal lépnek föl időről időre Székesfehérváron és a megyében, illetve akár azon túl. Versenyeken is megmérették már magukat, tavaly például két vezetőjük, Bokor Attila és Tombor Tímea az III. Esély a művészetre elnevezésű fesztiválon nyert díjat.
A négy éve alakult Just Dance - amelyet már a Divattánc Szövetség is felvett tagjai közé - motorjai ők, rajtuk kívül pedig számos fiatal táncos ropja a színpadon a csoportban. Lendületes előadásukkal az RTL Klub Csillag születik vetélkedőjének zsűrijét is levették a lábáról, tovább juttatták őket a középdöntőbe.



A Just Dance tagjai: Bokor Attila, Tombor Tímea, Pók Kata, Nusser Boglárka, Zsár Melinda, Tolner Zsófia, Tóth Anita, Szabó Gábor, Pásztor Richárd, Hergovics Gergő, Szóka Roland.

A csoport legközelebb április 30-án lép föl Szabadegyházán, lesz előadásuk Csóron május 13-án, május 26-án pedig Gyúrón táncolnak, s fellépnek a Kortárs Művészeti Fesztiválon is májusban - akárcsak tavaly.

Addig azonban lehet nekik szurkolni a tehetségkutatót nézve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!