Motoros utasa halt meg az M7-esen

FMH - Halálos baleset történt kedden kora este az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 51-53-as kilométer magasságában, a pákozdi és az agárdi lehajtó között.

feol.hu

Halálos közlekedési baleset történt kedden az M7-es autópályán. Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: egy motor a belső sávban haladt Budapest felé, majd  eddig tisztázatlan okból  jobbra sodródott és a szalagkorlátnak ütközött. A vezető és az utas leesett a járműről, a motor folytatva útját, a belső sávban landolt. A baleset következtében meghalt a motorkerékpár utasa, egy 18 éves budapesti lány. A motorkerékpár vezetőjét, egy 27 éves budapesti férfit a mentősök a fehérvári kórházba szállították. A mentők szolgálatvezetőjétől megtudtuk: állapota súlyos. A helyszínelés miatt az autópálya érintett, három sávos szakaszán csak a középső sávon haladhattak az autósok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!