Móri nyomozók kapták el a többszörösen körözött férfit

Négy rendőrkapitányság öt elfogatóparancsa volt érvényben egy 43 éves debreceni férfi ellen, akit szerda délután fogtak el a móri nyomozók. A férfit csalás, sikkasztás, lopás és pénzhamisítás miatt keresték.

feol.hu

Szerdán délután a móri nyomozók fogták el területükön azt a 43 éves debreceni férfit, akit több rendőri szerv is hiába keresett. A férfi ellen a Komáromi Rendőrkapitányság csalás, a Gödöllői Rendőrkapitányság sikkasztás, a Kaposvári Rendőrkapitányság pénzhamisítás, valamint a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság lopás és pénzhamisítás miatt folyamatban lévő büntetőügyben adott ki elfogatóparancsot.

A móri nyomozóknál egy csalásos ügyben került képbe: a férfi több százezer forintot kért valakitől azért, hogy elintézzen neki egy gépjárművel kapcsolatos tranzakciót, holott semmilyen ráhatással nem bírt a tranzakció kimenetelére. A férfinél elfogásakor kettő, a saját fényképével ellátott, de más adatait tartalmazó személyigazolványt találtak a nyomozók.

Az adatok alapján az életvitelszerűen csalásokból élő 43 éves debreceni férfit gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során beismerő vallomást tett, és további, általa elkövetett bűncselekményekről is nyilatkozott. A férfit kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!