Mint a mesében: sétálgatott, egymilliót kapott!

Székesfehérvár - Megérte a megyeszékhely főterén sétálnia annak a férfinek hétfőn, aki a Megállítjuk egy milliíóért! műsornak köszönhetően lett gazdagabb...

S. Töttő Rita

- Csak errefelé sétáltam - magyarázta lapunknak a fehérvárcsurgói Damsits János, hogyan is került a város főterére hétfőn délelőtt szülőföldjéről, s amelynek köszönhetően a Megállítjuk egy millióért! stábja a műsor első öt percében neki is adta az 1 millió forintos nyereményt... A műsor forgatócsoportja  április 26-a és május 28-a között az ország különböző pontjain bukkan fel, s keresi azokat a járókelőket, akiknél épp van egy Jokeres játékszelvény. A véletlenszerűen megszólított, megállított járókelők közül az nyerheti meg az 1 millió forintot, aki sikeresen teljesít egy, kizárólag a szerencsén alapuló játékos feladatot, s bemutatja a legközelebbi sorsolásra érvényes, a 3 Joker-számsor megjátszását tanúsító átvételi igazolását. Épp volt egy ilyen Damsits Jánosnál is ma,  aki nagy örömmel vette át az egymilliót jelképező fémbőröndöt az azt őrző testőrök gyűrűjében.
- Még nem tudom, mire költöm-  morfondírozott a bútorasztalosként dolgozó 40 éves férfi -, de az biztos - tette hozzá -, hogy az édesanyámnak is jut belőle, akivel együtt élek. Egyébként szívesen játszom más szerencsejátékot is, de ekkorát még nem nyertem!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!