Mikulások, krampuszok, robogón

Székesfehérvár - December 6-án 14.30-kor és 16 órakor 60-70 Mikulás-jelmezbe bújt robogós indul majd a Piac térről, hogy mosolyt csaljon a közlekedők arcára.

Miskei Anita

A Bikerboys egy székesfehérvári motoroscsapat, tagjai idén harmadik alkalommal bújnak Mikulás- és krampuszjelmezbe, s pattannak motorra, ezúttal december 6-án.  A csapat filozófiája, hogy tagjai mindenféle, robogós körökben nem feltétlenül megszokott  mutatvánnyal teszik színesebbé  motorozásaikat. Persze csak a közlekedési szabályok által szigorúan határolt keretek között - mondta Kónya Zoltán és Szarvas Gergely, a csapat két tagja. Céljuk, hogy kellemesebbé tegyék a motorozást, és összehozzák az embereket, robogósokat, autósokat, kerékpárosokat és gyalogosokat, egyszóval a közlekedőket. Szellemesen teszik mindezt, még az autósoknak is megenyül a szívük a sok Télapó-ruhába bújt motoros láttán. Ráadásul a gyerekek az elmúlt években nagy örömmel fogadták a motoros Mikulásokat. A szervezők azt remélik, eső vagy ködszitálás nem rontja majd el a motorosbulit. A kezdeményezéshez ugyanis sokan csatlakoztak, fiatalabbak is.


A felvezető motorost követik majd a robogókra pattant Télapók és krampuszok. A Piac térről indulva tesznek egy kört a robogósok, érintik a Szekfű Gyula utcát, a  Rákóczit, Sarlót, Budai és Széchenyi utcákat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!