Mielőtt útnak indulnak

Az augusztus 20-i ünnepély alkalmából országszerte tartanak ünnepségeket és rendezvényeket, emiatt sokfelé várható a közutakat érintő forgalomkorlátozás.

feol.hu

Budapest területén érvényes korlátozásokról a Fővinform-nál érdemes érdeklődni a 3-171-173 telefonszámon, vagy a fovinform.hu honlapot keressék. 

Szigetszentmiklóson a Tököli út és a Szent Erzsébet tér közötti útszakaszt péntek este 8.00 óráig lezárták ünnepi rendezvény miatt.

Balatonbogláron tartják a hagyományos „Boglári Szüreti Fesztivál” rendezvénysorozatát. A 7-es főúton és a környező mellékutakon erős jármű és gyalogosforgalomra számítsanak.

A „Hortobágyi Hídi Vásár” rendezvényei miatt a 33-as főút hortobágyi szakaszán tilos mindkét oldalon megállni az útpadkán. A kilenclyukú hídon is szüneteltetik a felújítási munkát, vasárnap estig a forgalmat rendőri irányítással átengedik.

A „40. Debreceni Virágkarnevál” felvonulása kapcsán 8.00 órától 12.00 óráig lezárják a 33-as főút átkelési szakaszát. A járműveket rendőri irányítással mellékutcákra terelik.

Hajdúböszörmény belterületén a Hajdúdorogra vezető úton 18.00 és 24.00 óra között veterán járműkiállítás és ünnepi utcabál miatt a forgalmat elterelik.

Heves megyében Pétervásárán rally bemutatót tartanak, ezért az Istenmezejére vezető út elejét 12.00 és 16.00 óra között lezárják.

Makón a Tótkomlósra vezető utat ünnepi rendezvény miatt péntek hajnali 3.00 óráig teljesen lezárták. A forgalmat a Királyhegyes felé vezető útra illetve 43-as főút felé terelik.

A balatoni komp a szántódi kikötőből 6.00 órától 23.20 percig jár, Tihanyból 6.20 perctől 23.40 percig, negyven percenként szállítja a járműveket.

Az ünnepi kamiontilalom 22.00 óráig tart. Ezt követően szombaton 15.00 órától vasárnap 22.00 óráig lesz újra érvényben.

Forrás: kozut.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!