Mi vár ránk az idei évben?

Székesfehérvár - Vajon mi vár ránk a 2012-es esztendőben? Az asztrológusok, numerológusok, jósok, látók, médiumok minden év elején rámutatnak arra, mit tartogathat az új év számunkra. Számításaik, jövendöléseik olykor találóak, néha pedig kártyavetéseik ellenére is másként alakulnak a dolgok. A székesfehérvári Farkasné Bozsák Angéla jós, angyalmágus, numerológus nehéz évre számít, de a világvégétől nem kell tartanunk.

Miskei Anita

 

A pénzügyi, gazdasági válság sokakat megviselt már, 2008-as kirobbanása óta minden évben azt reméljük, a következő esztendő jobb lesz. Bár az elmúlt napokban már 2012-őt írtunk, kevés biztató hírrel, annál több terherrel, megszorítással számolhattunk. Farkasné Bozsák Angéla, ezoterikus nevén Angel (Angyal) a spirituális világból kért segítséget, hogy megjövendölje, mire számíthatunk idén.

- Tizenkét éve foglalkozom már numerológiával, kártyajóslással, ezalatt megtanultam, hogy mindenünket - vagyonunkat, családunkat - elveszíthetjük, mégis képesek vagyunk talpra állni. De ha hitünk vész el, nem lesz miből táplálkoznunk, erőt gyűjtenünk. Pedig erőre, s hitünkre nagy szükségünk lesz idén, mert gazdaságilag újabb nehéz év vár ránk, s hazánkra is. Az országban megkezdődött az új alapok lerakása, ami sok áldozatot kíván. De az országnak hinni kell épp úgy a kilábalásban, mint az egyes embereknek. Most vagyunk a mélyponton, összefogásra, összetartásra, hitünk megerősítésére, valamint sok-sok egymás iránti türelemre van szükség. Sokféle véleménye, politikai megnyilvánulása lehet az egyes embereknek, mégis az események mögött rejlő lehetőségekre kell figyelni. Mert a kártyák azt mutatják, hazánk a függetlenségéért harcol, próbálja megőrizni azt - mondta a médium.

 Numerológiai szempontból is vizsgálta a 2012-es évet Angéla jósnő, majd elárulta, Magyarország az egyes évében jár. A kilenc éves ciklus elején tart, vagyis az újrakezdés évét éljük, ami sok változással, ellentéttel is jár.

 

 

- Ha asztrológiai szempontból tekintünk az idei évre, akkor azt látjuk, hogy a Merkúr évében járunk. Ami arra sarkall mindannyiunkat, hogy megfelelően kommunikáljunk. Sok múlik most az emberi kapcsolatokon, s az országok közötti viszonyok rendezésén is. Idén feladatunk, hogy szerződéseinket helyre tegyük, s megosszuk másokkal gondolatainkat - jósolta Farkasné Bozsák Angéla. A kártyavetőtől azt is megtudtuk, hogy a Merkúr mindannyiunkra hatással lesz idén. Ezért a kommunikáció mindennél fontosabb, de rendezni kell a munkahelyi szerződéseket, s utazásaink céljára is figyelni kell. A jósnő felhívta arra is a figyelmet, hogy boldogabbak lehetünk, ha az apró dolgoknak is megtanulunk örülni. Nem csak a pénz, az anyagi javak hozhatnak szebb, gazdagabb életet - mondta. Megjegyezte, ennek ellenére a legtöbben akkor fordulnak jósnőhöz, ha anyagi helyzetükben remélnek javulást, szerelmi életükben állt be fordulat, esetleg egészségükről szeretnének többet megtudni.  A stresszes, nehéz év megroppanthatja egészségünket is, ám a természetből sok erőt meríthetünk, s a sportolással is feltöltődhetünk - tette hozzá a jósnő.

A Maja naptár szerint 2012 decemberében eljön a világvége. Igaz, ezzel egy időben kezdődik az új kor, az új időszámítás kezdete. Bár nehéz évre számíthatunk, nem kell a világvégétől tartani. Ezt erősítette meg az ezoterikus nevén csak Angelként ismert jósnő. Hangsúlyozta, a természet próbára tehet majd bennünket, a lehetséges tűz- és víz katasztrófákkal csupán arra hívják fel az emberiség figyelmét, nem jó az, ahogyan élünk. - A Föld így védekezik, s gyógyítja önmagát. Másként, kevésbé önzőn kell tehát élnünk - mondta végül a médium. 

- Az idei a Merkúr éve, s egybeesik a Sárkány évével, mely a kínai ciklus ötödik éve. Nem csoda, hogy izgalmas lehetőségek várnak mindenkire a szerelemben - véli Szatmári Nóra ezoterikus. Általános szerelmi előrejelzése szerint január 9-e, azaz hétfő a hónap legtökéletesebb napja a szerelmi vallomás tételére, leánykérésre, esküvőre. Január 12-e pedig a női energiák napja lesz, ekkor a férfiak igazán elcsábíthatók, megszerezhetők. Tartogat még izgalmakat a január, 20-21-e mágikus nap, a párkapcsolatokat harmónia, egyetértés jellemzi majd. Míg 24-én felbukkanhat az új szerelem, addig két nappal később tisztázhatók lesznek a konfliktusok. S amit január 30-án teszünk érzelmeinkkel, az hosszútávon kihathat párkapcsolatunkra.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!