Megpofoztak egy buszsofőrt, mert félbe szakította a csókolózást

Székesfehérvár - Egy helyközi autóbuszjárat sofőrjét bántalmazta a megyeszékhelyen egy férfi.

B. Kiss László

Az Alba Volán egyik helyközi járatának sofőre telefonált lapunknak. Mint elmondta: hétfő este háromnegyed tízkor Fehérváron a volt Barátság Háza előtti buszmegállóban arcon ütötte egy férfi. Az eset körülményeiről elmondta, hogy az általa vezetett helyközi járatra itt egy hölgy is felszállt, akit egy férfi kísért ki a megállóba, majd mikor a hölgy már felszállt a lépcsőre, csókolózni kezdtek. A sofőr becsukta az ajtót, mire a férfi kívülről dörömbölni kezdett. A sofőr kinyitotta az ajtót és leszállt. Ekkor érte az ütés. A rendőrséget egy másik autóbusz vezetője értesítette, a hölgyet a bántalmazott sofőr tartotta vissza, a férfi távozott a helyszínről.
A rendőrség a helyszínre kiszálló járőr jelentése alapján ismeretlen tettes ellen rendelt el közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt nyomozást - tudtuk meg R. Szabó Ágnesntől, a megyei rendőrfőkapitányság szóvivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!