Meglepetés: rajtakapták a közlekedési táblákat leszerelő fiatalokat

Dunaújváros - Két főiskolás fiatalember különleges ajándékkal szeretett volna örömet szerezni egy 20. születésnapját ünneplő barátnak, ezért nemes egyszerűséggel leszereltek egy 20 km/h sebességkorlátozásra kötelező táblát. Tettüket azonban térfigyelő kamera rögzítette.

feol.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon üzemeltetett térfelügyeleti rendszer operátora jelezte a rendőrség ügyeletére, hogy a Bocskai és az Esze Tamás utcák kereszteződésében ismeretlenek egy sebességkorlátozó jelzőtáblát távolítanak el. Az eset résztvevői ezt követően a táblával együtt továbbmentek - közölte R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

A járőrök a helyszín közelében állították meg a két főiskolást, akiknél az ominózus táblát is megtalálták. A fiatalok elmondták, hogy egyik társuknak a közeljövőben lesz a huszadik születésnapja, és meglepetést szerettek volna okozni neki a táblával. Mivel úgy tudták, vásárolni nem lehet ilyet, gondolták, leszerelnek egyet...
A kollégiumhoz legközelebb eső táblára esett a választásuk. Éjjel tizenegy körül elindultak egy kombinált fogóval, és amíg az egyik tartotta, a másik leszerelte a táblát. Ezután alig egy perc telt el, érkeztek a járőrök és előállították a 20 és 22 éves kollégistát. A táblaleszerelés ügyében a dunaújvárosi rendőrök közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt indítottak eljárást - tudtuk meg a szóvivőtől.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!