Marad a magtár

Zámoly - Egyhangúlag törölte a testület legutóbbi ülésén napirendjéből a zárt ülést, amelyen a magtárra adott árajánlatot tárgyalta volna.

J. Mező Éva

 Ujvári József polgármester ehelyett a két ülés közötti fontosabb eseményekről tett beszámolójában közölte: sérelmezi, hogy a faluban bárki feltételezi a testületről, ilyen körülmények között akarja eladni a nagy eszmei értéket képviselő épületet. Hogy mennyi volt az árajánlat a magtárra, újságírói kérdésre nem árulta el, annyit mondott, nevetségesen kevés. Közel egy órát szenteltek a képviselők arra, hogy megoldást találjanak a zámolyi szőlőhegy borosgazdáinak jogos igényére: védje meg a falu az értékeiket. Határozat nem, de állásfoglalás született arról, hogy a rendőrség, a polgárőrség és a szőlősgazdák összehangolt munkájára lesz szükség. A figyelőrendszer kiépítése mellett erősítést kap az emberi ellenőrzés, de összehívják a szőlősgazdákat is, és kérik anyagi hozzájárulásukat. Hegyőr alkalmazására pályázati lehetőséget keresnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!