Linz - Fehérvár: nem ért pontot a jó hajrá

Linz - A középszakasz ötödik fordulójában a Linz otthonában vendégeskedett kedd este a fehérvári együttes. Hiába hajráztak Ladányiék, a győzelmet nem sikerült megszerezni.

Bobory Balázs

 Black Wings Linz - Sapa Fehérvár AV19 5-4 (2-1, 2-1, 1-2)
Gólszerzők:
MacDonald (10. p.), M. Lebler (16.), Baumgartner (22.), Oulette (33.), Keller (44.), illetve Vas M. (19.), Sofron (24.), Ladányi (50.), Kovács Cs. (54.)
 
Hiába lőtt többet kapura az első harmadban a Fehérvár (13-12), a listavezető Linz került előnybe, hiszen MAcDonald és M. Lebler találatára csak Vas Márton tudott felelni. A Volán végig futott az eredmény után, a második harmad végére már kettő volt a különbség a hazaiak javára, sőt, a befejező játékrész elején Keller gólja után eldőlni látszott a csata. A Sapa azonban nem adta fel, Ladányi emberhátrányos gólja visszadta a reményt, majd Kovács 54. percben szerzett találata a kiélezett végjátékot vetítette előre. Hiába hozta le kapusát másfél perccel a vége előtt Kevin Primeau vezetőedző, egyenlíteni nem sikerült, pont nélkül maradt a Fehérvár Linzben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!