Lezárás, terelés csomópontépítés miatt az M7-es autópályán

FMH - Útfelújítási munkálatok miatt várható forgalomkorlátozás október 19-től, hétfőtől az M7-es autópálya és a 63-as főút közös csomópontjának kihajtó ágánál, a Balaton felé tartó oldalon.

feol.hu


Hétfőn elkezdődött a munka - az autósoknak előbb, a 60-as csomópontban célszerű lehajtani a pályáról
Fotó: FMH

Október 19-én, hétfőn a reggeli órákban elkezdődött az M7-es autópálya és a 63. számú főút közös csomópontjának részleges felújítása. A burkolatcserével és szalagkorlát építéssel járó munkálatok idejére teljes egészében lezárják az M7-es autópálya jobb (Balaton felé tartó) oldalán, a 64. km-szelvényében található létesítmény kihajtó ágát. A várhatóan október 29-ig tartó beruházás közbeszerzési pályázaton nyertes kivitelezője a Colas Építő Zrt., az összköltség bruttó 135 millió forint. Az előzőekben felsorolt időpontok az időjárás függvényében természetesen változhatnak.

A lezárásról és a kijelölt terelőútról sárga útirányirányjelző táblák adnak tájékoztatást a döntési pontoknál. Az autósoknak úti céljuk eléréséhez az M7-es és a 62. számú főút közös, 60-as számú csomópontjában célszerű lehajtaniuk az autópályáról. A lezárás következtében a személygépkocsik részére díjmentesen használható Székesfehérvárt elkerülő autópálya-szakaszról a jobb pályán a lezárás idején szintén a 60. számú csomópontban lehet lehajtani.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az érintett szakaszokon közlekedők türelmét és megértését kéri.

(forrás: Állami Autópályakezelő)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!