Lefejelték a férfit, akinek orra törött

FMH - Kocsmai verekedés és focimeccs utáni zaklatás is szerepelt a rendőrök vasárnapi krónikájában.

feol.hu

Vasárnap hajnalban, Abán, a Rákóczi utcában lévő sörözőből kértek rendőri intézkedést garázdaság miatt. Egy 32 éves helybéli férfi előzetes szóváltást követően lefejelt egy 21 éves fiatal férfit, akinek eltörött az orrcsontja. A bántalmazót lakcíméről állították elő a járőrök, a nyomozók súlyos testi sértés miatt indítottak vele szemben eljárást.

Vasárnap este garázdaság miatt intézkedtek az adonyi sportpályánál. A futballmérkőzést követően a partjelző autójába ülve indult ki a parkolóból, amikor egy szurkoló Suzukija tetejére ült. A Hunyadi utcára kiérve a sofőr megállt, hogy megnézze az autó tetejét, mire a szurkoló az autóhoz futott és a jobb hátsó ablakot betörte, majd elszaladt. A helyszínre irányított járőrök a személyleírás alapján megtalálták a férfit, aki azonban nem tudta magát igazolni, így az adonyi őrsre állították elő adat megállapításra. Az ügyben eljárás indul - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, R. Szabó Ágnes.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!