Kukásautók is népszerűsítik a Nincs de! Rajtad is múlik kampányt

FMH - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. is csatlakozott a Médiaunió Nincs de! Rajtad is múlik kampányához, amely az egészségmegőrzést és a betegségek megelőzését helyezi előtérbe.

feol.hu

Az FKF Zrt. az április 25-én szervezett Nagy Várostakarítás elnevezésű akcióval egy időben a budapesti utcákon "kifogásgyűjtő" szeméttartályokat és kukásautókat jelenít meg. Ez annyit jelent, hogy a forgalmasabb budapesti útvonalakon matricákat ragasztanak a szemétgyűjtőkre, és három, a várost járó kukásautóra - tájékoztatta az MTI-t Horti Zsófia, az FKF Zrt. szóvivője.
 "Hisszük, hogy céljaink eléréséhez, a tisztább, egészségesebb környezet megteremtéséhez és fenntartásához alapvető követelmény a környezettudatos magatartás kialakítása és fejlesztése a társadalom legszélesebb köreiben. Miután a régi mondás szerint a tisztaság fél egészség, szívesen csatlakoztunk a Médiaunió egészségkampányához" - tette hozzá a szóvivő.
A kampány célja, hogy valódi tudatformálást érjen el. Az emberek ismerjék fel az egyéni felelősségüket az egészségük alakulásában és igyekezzenek változtatni a jobbítás érdekében - tájékoztatta az MTI-t a kampány kommunikációs ügynöksége.
A kampány első szakaszának üzenete, hogy a kifogások teszik tönkre egészségünket. Az egy éven át tartó kampány május végéig tartó első felében az emberek szembesülhetnek saját kifogásaikkal, leírhatják azokat a www.nincsde.hu site-on, hogy "virtuálisan", majd pedig a valóságban is megszabaduljanak tőle.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!