Közlekedési tippek autósoknak

FMH - Napi korlátozások szerdán is lesznek a közutakon munkálatok miatt. Arról, hogy merre, itt talál információkat.

feol.hu

Az M5-ös autópályán Budapest felé a 106–100 km között folytatódik a burkolat felújítása, ezért a külső sávba terelik a járműveket.
 
A 4-es főúton Ebes közelében a 176-177 km között a burkolatot javítják. A jelzőőrös irányítás miatt pár perces várakozásra készüljenek.
 
A 8-as főúton Körmend és Szentgotthárd között, a 32-es főúton pedig Jánoshida és Újszász között ma kátyúznak. A munkaterületnél jelzőőrös irányítás lassítja az autósokat.
 
A 13-as főúton Komárom közelében kivágják a közlekedésre veszélyes fákat. A 3–4 km között a jelzőőrök rövid időre többször leállítják a forgalmat.
 
 A 44-es főúton Kunszentmárton és Öcsöd között (53–63 km) aszfaltoznak, rövid szakaszon a fél útpályát lezárják.
 
A 49-es főúton Mátészalkán a 16-os km-nél csatornáznak, Ököritófülpösön a 33-as km-nél pedig útépítők dolgoznak. Mindkét helyen sávlezárás lassítja a közlekedést.
 
Az 51-es főúton Dömsödnél a szalagkorlátokat cserélik. A 48-as km környékén félpályás lezárás okozhat torlódást.
 
Dunapataj és Kalocsa, a 103–115 km között utat építenek, a fél útpályát lezárják.
 
A 85-ös főúton Csorna előtt pár km-rel néhány napon át aszfaltoznak. A csütörtökig tartó munka során a 20-23 km között csak az egyik sáv lesz járható, ezért torlódás és pár perces sorban állás vár az autósokra.
 
Mezőtúr belterületén a Kisújszállásra vezető úton átépítik a vasúti átjárót. A 27-es km-nél a hónap közepéig teljes útzár mellett dolgoznak, a forgalmat táblákkal jelzett telelőútra irányítják.

(forrás: Magyar Közút)
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!