Korszerű eszközöket kaptak az iskolák

Nagykarácsony, Nagyvenyim - A pedagógusok nagyon várták az informatikai fejlesztési pályázatuk elbírálását. Két iskola tanárai, diákjai is örülhetnek most.

Körmendi Erzsébet

- A korszerű, érintőképernyős táblák használatával iskolánk alsósai a legkorszerűbb technika alkalmazásával tanulhatnak - mondja Besenyei János, az iskola vezetője. - A felső tagozatban pedig a régi számítógépeket cserélhettük le az újakra. A gépeken természetesen internet használatra is lehetőség van, és lényegében minden tantárgy tanulásához használhatóak ezek a korszerű gépek.

 

 

- Saját forrásból vásároltunk egy interaktív táblát, amikor éreztük, hogy pályazatunk parkolópályára került - hangsúlyozza Kundra Lászlóné iskolaigazgató. - A célunk az volt, ha majd nyerünk, felkészülten fogadjuk ezt a jelentős technikai fejlesztést. Pedagógusaink házon belül, informatikusainktól sajátították el a kezelést. A nagy változást ez az év hozta: júliusban megérkezett a pályázaton elnyert négy interaktív tábla. Felszerelés előtt kifestettük a tantermeket, hogy méltó helyre kerüljenek e korszerű eszközök.

A táblák használatát a tankönyvosztáskor, augusztus 24-én mutatják be a a szülőknek és a diákoknak. Ősztől a tantermek felében ezekkel a taneszközökkel kezdik meg az oktatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!