Kirabolták? Szürke Opellal? Jelentkezzen!

FMH - Két ercsi férfi ellen folytat nyomozást a Gárdonyi Rendőrkapitányság. Betöréssel, illetve besurranással gyanúsítják őket, de azt feltételezik, további bűncselekmények is a terhükre róhatók .

feol.hu

A két férfit április 06-án fogták el a rendőrök. Baracska, Kossuth utcában ellenőrizték őket, egy szürke színű Opel Vectra-val közlekedtek. Az autóban a járőrök erővágót, feszítővasat, valamint fehér színű cérnakesztyűt is találtak. Miután előállították őket a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, kiderült nem volt alaptalan a járőrök felvetése, miszerint a páros „tilosban jár”. 
 
Egyiküket azzal gyanúsítják, hogy március 28-án behatolt egy velencei családi ház udvarára, és onnan elvitte a tulajdonos mopsz-buldog keverék kan kutyáját.
 
Társát egy április 4-én hajnalban Kápolnsányéken történt betöréssel hozták összefüggésbe a gárdonyi nyomozók. Azzal gyanúsítják, hogy betört egy családi házba, és onnan eltulajdonított egy táskát, benne különböző értékekkel, valamint készpénzzel, bankkártyával és iratokkal. 
A gárdonyi rendőrök gyanítják, más bűncselekménnyel is összefüggésbe hozható a két személy., ezért kérik, hogy akinek feltűnt a két férfi által használt szürke színű Opel Vectra gyanús mozgása, vagy a két férfi bármelyikét (fotók itt!) látta olyan szituációban, ami gyanús, és feltételezhető, hogy bűncselekmény elkövetése történt, illetve szemtanúja volt, hogy a két férfi bűncselekményt követett el, kérjük jelentkezzen a Gárdonyi Rendőrkapitányságon a 22/355-003-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es, illetve a 112-es segélyhívók bármelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!